Yhdistys toteuttaa Breikkiä arkeen ja buustia tulevaisuuteen -hankkeen keväällä ajalla 20.4. – 25.5.2023. Kokoontumiset ovat kerran viikossa iltapäivä- / ilta-aikaan (alkamisaika klo 15.30 – 17 välillä).

Hanke sisältää kolme luentokertaa ja kolme liikuntakertaa. Luentokerroille on valittu eri aiheita, jotka kaikki ovat tärkeitä tuki- ja liikuntaelinsairaille. Jokaisen luentokerran jälkeen on vielä keskustelutuokio luennon aiheesta. Liikuntakertoihin on valittu erityylisiä liikuntamuotoja, jotka ovat mahdollisesti tule-sairaille hiukan oudompia. Tarkoituksena on antaa mahdollisuus tutustua hieman erilaisempiinkiin liikuntamuotoihin.

Hankkeeseen valitaan hakemusten perusteella 11 yhdistyksen jäsentä. Sähköisen hakemuksen voi täyttää tästä tai tulostaa kaavakkeen tästä. Paperisia hakemuksia saa toimistolta. Hakemuksen viimeinen palautuspäivä on maanantaina 27.3.2023.

Omavastuu osallistujalle on 30 €, joka sisältää luennot, liikuntaosiot pääsymaksuineen, luentokertojen kahvituksen sekä viimeisen kokoontumiskerran ruokailun.

Ohjelma

To 20.4. info + luento keskusteluineen + kahvi

klo 15.30 – 17 info hankkeesta sekä tutustuminen ryhmän jäseniin, yhdistyksen toimisto.

klo 17 – 20 diplomi-ravintoneuvoja Harri A Virtanen “Terveyttä ja elinvoimaa ravinnosta”, yhdistyksen toimisto.

To 27.4. liikunta

klo 17 – 18 padel 60 min, Padel Factory, Leinola / Hanna Laitinen.

To 4.5. luento keskusteluineen + kahvi

klo 17 – 20 psykofyysinen fysioterapeutti Annika Uutela "Kehoyhteyden vahvistaminen – hermoston merkitys kipujen kokemiselle”, yhdistyksen toimisto.

To 11.5. liikunta

klo 17 – 17.45 hydrospinning 45 min, Kangasalan uimahalli.

Ti 16.5. luento + workshop keskusteluineen + kahvi

klo 17 – 20 Tampereen ammattikorkeakoulun fysioterapeuttiopiskelija Katja Karppinen “Uni ja palautuminen”, yhdistyksen toimisto.

To 25.5. liikunta + ruokailu

klo 17 – 18 reumajooga 60 min, yhdistyksen toimisto / Tiina Hakio.

Sivustolla käytetään Matomo-järjestelmän evästettä, joka mittaa sivuston kävijämääriä. Evästeellä ei voida tunnistaa käyttäjää, eikä tietoja välity kolmansille osapuolille.