Tapaamiset ovat (kesäkuukausia lukuunottamatta) joka toisen kuukauden kolmantena lauantaina klo 14.00 yhdistyksen toimistolla. 

Koronatilanteen takia tapaamiset voidaan kuitenkin toteuttaa etätapaamisina netissä.  Tarkemmat ajankohtaiset tiedot ja lisäohjeita saa ilmoittautumalla ryhmän sähköpostilistalle (viesti ryhmän yhteyshenkilölle).

Kevään 2023 tapaamiset

  • 21.1., 18.3. ja 20.5.2023.

Yhteyshenkilöt

  • Kivinen Hanna
    040 777 4009 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 
  • Tuomola Marita
    045 678 1216

Ota rohkeasti yhteyttä, jos olet kiinnostunut ryhmän toiminnasta!

-----

Osoitteessa sklerosisko.info on avautunut sivusto KOVA KAKKU, joka kokoaa ja jakaa tietoa systeemisestä skleroosista ja siitä, miten se vaikuttaa sairastavien elämään.

Sivuston tekijä on yhdistyksemme jäsen, joka toimii myös skleroderman/systeemisen skleroosin vertaistukiryhmän yhteyshenkilönä. Hän on toiminut pitkään myös Reumaliiton kouluttamana skleroderman/systeemisen skleroosin vertaistukijana.

Sivusto on tarkoitettu systeemistä skleroosia sairastaville, mutta kaikkien aiheesta kiinnostuneiden kannattaa tutustua sivuihin.

Tästä pääset tutustumaan sivustoon: Kova kakku

-----

Best Practice Nordic -lääkärilehden Reumatologia-erikoisnumerossa julkaistu artikkeli

Skleroderma potilaan kokemana

Sivustolla käytetään Matomo-järjestelmän evästettä, joka mittaa sivuston kävijämääriä. Evästeellä ei voida tunnistaa käyttäjää, eikä tietoja välity kolmansille osapuolille.