Pirkanmaan alueen SLE-vertaistukiryhmä muuttui 2020 vuoden alusta ns. ”kahvilaryhmäksi” ja on avoin kaikille henkilöille, joilla on SLE (ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen). 

Syksyn 2023 tapaamiset

  • tiistai 26.9. klo 17.30 

Ensin käydään kahvilla Tallipihalla ja sen jälkeen mennään katsomaan Finlaysonille Väinö Linnan aukiolle heijastettuja valokuvia; syyskuussa Arttu Nieminen: Ilmestys (valon sävy, laskevan auringon maalaamat pitkät varjot ja heijastukset johdattavat tunturikoivun luo, pienen lähteen äärelle, tunturien katveeseen).

  • maanantai 11.12. klo 16-17 yhdistyksen joulupuurolla

Tarkemmat tiedot ilmoitetaan vertaistukiryhmän omassa WhatsApp ryhmässä noin viikkoa ennen tapaamista. Yhteyshenkilöiltä lisätietoja ja ilmoittautumiset ryhmään mukaan.

Yhteyshenkilöt

  • Mathlin Annette
    0400 735 589 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Ahlgren Tuija
    040 559 9957 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Sivustolla käytetään Matomo-järjestelmän evästettä, joka mittaa sivuston kävijämääriä. Evästeellä ei voida tunnistaa käyttäjää, eikä tietoja välity kolmansille osapuolille.