Pirkanmaan alueen SLE-vertaistukiryhmä muuttui 2020 vuoden alusta ns. ”kahvilaryhmäksi” ja on avoin kaikille henkilöille, joilla on SLE (ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen).

Kevään 2023 tapaamiset

• tiistai 7.2. klo 17.30
  • torstai 27.4. klo 17.30

Tarkemmat tiedot ilmoitetaan vertaistukiryhmän omassa WhatsApp ryhmässä noin viikkoa ennen tapaamista. Yhteyshenkilöiltä lisätietoja ja ilmoittautumiset ryhmään mukaan.

Yhteyshenkilöt:

• Mathlin Annette
    0400 735 589 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Ahlgren Tuija
Sivustolla käytetään Matomo-järjestelmän evästettä, joka mittaa sivuston kävijämääriä. Evästeellä ei voida tunnistaa käyttäjää, eikä tietoja välity kolmansille osapuolille.