Komediateatteri-hyvassa-nousussa

Virkistystä
Päivä
30.9.2022 19:30 - 21:00

Hyvässä nousussa on hulvattoman hauska ja koskettava komedia kahdesta erilaisesta naisesta ja ystävyydestä. Vanhat bestikset kohtaavat lentokentällä yllättäen, vuosien jälkeen.

Lentoihin on aikaa pari tuntia ja naiset päätyvät lentokenttäbaariin vaihtamaan kuulumisia ja muistelemaan menneitä. Kuohuviinipullon huvetessa suojaukset murtuvat ja kipukohdat paljastuvat.

Lapsuudenystävyys ja lämpö kuitenkin kantavat ja pian nauru raikuu entiseen malliin. Naiset matkaavat muistoissaan halki 1980 -ja -90 lukujen, palaten aina tähän päivään ja lentokenttäbaariin. Hersyviä kohtauksia siivittävät kauniit ja tutut laulut, pianon ja kitaran säestyksellä.

Lillin ja Karitan rooleissa ilottelevat ja herkistelevät Miia Nuutila ja Sanna Saarijärvi.

Lauluja säestää muusikko Antti Paavilainen.

Komedian on kirjoittanut Anne Prokofjeff. Teksti perustuu pääosin näyttelijöiden omiin lapsuus- ja nuoruusmuistoihin.

Hinta jäsenille 30,00 € / kpl, ei jäsenet 36,00 € / kpl.

Sitova ilmoittautuminen ja maksu ma 29.8.2022 mennessä toimistolle.

Kaikki päivät

• 30.9.2022 19:30 - 21:00
Sivustolla käytetään Matomo-järjestelmän evästettä, joka mittaa sivuston kävijämääriä. Evästeellä ei voida tunnistaa käyttäjää, eikä tietoja välity kolmansille osapuolille.