Pyynikin_kesateatteri_Karavaanarit

Pyynikin kesäteatteri: Karavaanarit

Kategoria
Virkistystä
Päivä
13.6.2024 19:00 - 21:30

Kesällä 2024 Pyynikin kesäteatterissa saa ensi-iltansa uusi, eeppinen kotimainen komedia. Heikki Syrjän ja Riku Suokkaan käsikirjoittama ja Suokkaan ohjaama Karavaanari – Kaikkien kaveri on komedia ennakkoluuloista, ikiaikaisesta hyvän ja pahan taistelusta sekä yhteisön silmittömästä voimasta. Uuden kesäkomedian ensi-ilta on 12.6.2024.

Omasta mielestään menestynyt näyttelijä Mikko Aarnela palaa kesäteatterin ensi-iltajuhlista ja todistaa kotimatkallaan murhan. Hän tajuaa olevansa rikoksen silminnäkijänä hengenvaarassa, ja joutuu pakenemaan. Mikko varastaa paniikissa matkailuauton ja joutuu keskelle elämänsä suurinta seikkailua. Mikon on pystyttävä sulautumaan monien karsastamaan, omalaatuiseen ja mystiseen heimoon: karavaanareihin.

Karavaanari – Kaikkien kaveri asettaa vastakkain stereotyyppiset mielikuvat eurooppalaishakuisesta trendi-Suomesta sekä siitä Suomesta, joka pystyy tyydyttämään päivittäiset tarpeensa yhdestä automarketista. Molemmat Suomet vieroksuvat toisiaan ja nauravat toisilleen halveksuvasti olematta syvimmiltään kuitenkaan kovinkaan kaukana toisistaan.

KÄSIKIRJOITUS Heikki Syrjä, Riku Suokas

OHJAUS Riku Suokas

ROOLEISSA Lari Halme, Kaisa Hela, Heikki Hela, Karoliina Vanne, Miia Selin, Aimo Räsänen, Jari Ahola, Marika Heiskanen ja Carola Halme.

Esityksen arvioitu kesto noin 2 tuntia 30 min. Ikäsuositus yli 12-vuotiaille.

Ilmoittautuminen

Hinta 40,00 € / kpl.

Sitova ilmoittautuminen ja maksu ma 13.5.2024 mennessä toimistolle.

 
 

Kaikki päivät

  • 13.6.2024 19:00 - 21:30
Sivustolla käytetään Matomo-järjestelmän evästettä, joka mittaa sivuston kävijämääriä. Evästeellä ei voida tunnistaa käyttäjää, eikä tietoja välity kolmansille osapuolille.