Baskervillen_koira2

Päivä
19.10.2022 19:00 - 21:10

Ken Ludwig – Arthur Conan Doyle: Baskervillen koira

Arthur Conan Doylen tunnetuin Sherlock Holmes -seikkailu tullaan näkemään Komediateatterissa raikkaampana tulkintana kuin koskaan aiemmin. Levätkää rauhassa, komisario Palmun tekijöiden – ohjaus, lavastus, puvut, maskeeraus, valot ja äänet – uusin teos on todellinen teatteriherkku.

Legendaarisen tarinan kymmenet roolit saavat hulvattoman tulkinnan tässä komediamestari Ken Ludwigin dramatisoimassa uutuusnäytelmässä.
Ilkka Heiskanen (Holmes) ja Heikki Hela (Watson) pyörittävät tätä salapoliisikarusellia kyydissään hurmaavat komedianikkarit Jere Riihinen, Aku Sajakorpi ja Veera Degerholm.

Esityksen kesto noin 2h 10 min (sis. väliajan)

Hinta jäsenille 30,00 € / kpl, ei jäsenet 44,50 € / kpl.

Sitova ilmoittautuminen ja maksu to 15.9.2022 mennessä toimistolle.

Kaikki päivät

• 19.10.2022 19:00 - 21:10
Sivustolla käytetään Matomo-järjestelmän evästettä, joka mittaa sivuston kävijämääriä. Evästeellä ei voida tunnistaa käyttäjää, eikä tietoja välity kolmansille osapuolille.