Vertaistukiryhmät

Tampereen Reumayhdistyksen ryhmät ovat vapaaehtoisten, itse jo pitkään sairastaneiden vetämiä, kaikille avoimia keskustelu- ja vertaistukiryhmiä.

Fibromyalgia, Selkärankareuma, Sjögren ja polymyalgia, SLE sekä Systeeminen skleroosi/skleroderma ovat diagnoosikohtaisesti ryhmittyneitä vertaistukiryhmiä. Lapsia, aktiivisia työikäisiä, reumaryhmäläisiä ja vipulaisia (virkistys- ja puuharyhmä) ei määritä niinkään sama reumatauti, vaan paremminkin ikä sekä ryhmän toiminta ja luonne. Ryhmät muotoutuvatkin kaikki oman näköisikseen.

Ryhmät kokoontuvat yleensä säännöllisesti ja sovittuina päivinä, mutta on hyvä tarkistaa kokoontumisaika ja -paikka ryhmänvetäjältä, varsinkin jos tulet mukaan ensimmäistä kertaa. Ryhmät eivät kokoonnu kesä-, heinä- eikä elokuussa.

Tule tutustumaan – kuuntelemaan, keskustelemaan ja jakamaan ajatuksia!

- Jaettu murhe on helpompi kantaa ja jaettu ilo on moninkertainen. -

Pilvistä

Pilvistä
Tuuli: WSW 28.97 km/h
Su -1°C / 3°C Puolipilvistä
Ma -3°C / -1°C Puolipilvistä
Ti -2°C / -1°C Enimmäkseen pilvistä
Ke -3°C / -1°C Puolipilvistä

Our website is protected by DMC Firewall!