Erityisuimakortti

Tampereen kaupunki hyväksyi vuonna 2008 erityisuimakorttihankkeen, jota myös Tampereen Reumayhdistys oli aktiivisesti edesauttamassa yhdessä muiden tamperelaisten vammais- ja kansanterveysjärjestöjen kanssa.

Eri tavoin toimintaesteisillä ja pitkäaikaissairailla henkilöillä on mahdollisuus hakea erityisuimakorttia uintiharrastuksensa edistämiseksi sekä toimintakykynsä ylläpitämiseksi.

• Kortti myönnetään vain tamperelaisille.
  • Korttia voi käyttää Pyynikin, Hervannan ja Tesoman uimahalleissa sekä Tampereen uintikeskuksessa niiden aukioloaikoina. Kortti ei ole voimassa maauimalassa. Pyydettäessä on esitettävä henkilöllisyystodistus tai Kela-kortti.
  • Vuosikortin hinta 130 € ja puolen vuoden kortti 65 €.
  • Hakemuksia saa kaupungin liikuntapalveluista, Reumayhdistyksen toimistolta tai voit tulostaa sen tästä.
  • Kortin saa joko nimetyillä Kela-kortin tunnuksilla (esim. reumataudit 202 tai 313) tai lääketieteelliseen lausuntoon perustuvalla todistuksella merkittävästä haitasta. Perusteet tarkistetaan vuosittain.
  • Korttia myydään kaupungin liikuntapalveluista, Ratinan rantatie 1, 33100 Tampere, (Tampereen stadion). Kortti on henkilökohtainen ja se myönnetään liikunta- ja nuorisoyksikön johtajan päätöksellä.
  • Säästyäksesi turhalta reissulta liikuntapalveluiden asiakaspalveluun, tiedustele sopivaa ajankohtaa johtavalta liikunnanohjaajalta Anne Lahtiselta, puh. 050 554 5874.
  • Kortti on palautettava liikuntapalveluihin sen voimassaolon päätyttyä eikä sitä lunasteta takaisin.

Jos haluat jatkaa kortin voimassaoloa, toimi seuraavasti:

Kortti kannattaa ladata vasta, kun vanha aika on kokonaan kulutettu.

Uusi lataus alkaa latauspäivästä ja jos saldoa on vielä jäljellä, se menetetään.

Kortin voi ladata vain liikuntapalveluissa.

Uutta lomaketta ei tarvitse enää täyttää, sillä henkilön tiedot on jo rekisteröity ensimmäisellä kerralla.

Vesisadetta

Vesisadetta
Tuuli: SW 35.40 km/h
To 4°C / 9°C Puolipilvistä
Pe 2°C / 6°C Puolipilvistä
La 0°C / 7°C Puolipilvistä
Su 5°C / 9°C Hajanaisia sadekuuroja

Our website is protected by DMC Firewall!