Lapsireuma (alle 14 v.)

Vertaistukitoimintaa Pirkanmaan alueen lastenreumaa sairastaville ja heidän perheilleen. Tapahtumia, vertaistapaamisia ja vertaistukea. TERVETULOA!

Lisäksi tiedoksi, Facebookissa on muutamia hyviä vertaistuki-ryhmiä, joihin voi halutessaan liittyä mukaan:

Pirkanmaalaisten reumalasten ja heidän perheidensä vertaistukiryhmä, jossa tietoa mm. reumayhdistyksen tapahtumista Pirkanmaalla. Tässä ryhmässä voi myös ilmoittautua mukaan syksyn tapahtumiin. Lastenreuma Pirkanmaa: https://www.facebook.com/groups/524865491037845/

Koko Suomen kattava Lastenreuma-vertaistukiryhmä:

Ideoita, ajatuksia ja toivomuksia tapahtumista tai mistä vaan voi esittää yhteyshenkilöille.

Nyt kaikki innolla mukaan tapaamaan muita reumalapsia ja heidän perheitään! Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Terveisin ja tapaamisiin,

Marjo

Yhteyshenkilöt

• Jääskö Marjo 040 564 8538 / marjo.jaasko(at)gmail.com
  • Sähköpostia voi lähettää myös osoitteeseen: lapset.try(at)gmail.com

DMC Firewall is a Joomla Security extension!