Sanofi Genzymen järjestämät reumaviikon webinaarit

.

Sanofi Genzyme järjestää tänä vuonna kansallisella reumaviikolla vko 42 Pintaa Syvemmälle- unelmasta tavoitteeksi kahden webinaarin sarjan paikallisten yleisötilaisuuksien sijaan, joita jälleen kerran kiihtyvä koronatilanne rajoittaa.

Pintaa Syvemmälle – kampanjan www.syvemmalle.fi sivustolle on tulossa myös tilaisuuksista lähempänä tietoa ja tilaisuuksien jälkeen kaikkien esitysten tallenteet voi katsoa sivustolta, vaikka myöhemmin jos ei pääse webinaari- aikana osallistumaan tilaisuuteen.

Maksuttomiin webinaareihin ovat kaikki tervetulleita. Ne sopivat kenelle tahansa ja webinaarien keskustelu-osuuksissa paneudutaan aiheeseen vielä tiukemmin reumapotilaan näkökulmasta.

Ilmoittaudu mukaan tästä

 

 
 
 
 
 
 
 

Tapahtumakalenteri

Toimisto avoinna

ma klo 11.30 – 17.30

ke ja to klo 10.00 – 16.00

ti ja pe suljettu

Puhelinaika

ma klo 11.30 – 17.30

ke ja to klo 10.00 – 13.00

 

 

 

 

 

 

 

Yhteystiedot

Tampereen Reumayhdistys ry
Itsenäisyydenkatu 3 (2. kerros)
33100 Tampere

Puh. (03) 222 8185 / 050 432 8112 

toimisto@tampereenreumayhdistys.fi

Kulkeminen yhdistyksen tiloihin:
Valitse ovisummereista Luminary 1:n summeri ja paina oikealta nuolinäppäintä ↓. Näyttöön ilmestyy teksti Reumayhdistys, paina luurinäppäintä, joka on heti nuolinäppäinten alapuolella ja odota, että ovi avautuu. Tule hissillä tai rappusia toiseen kerrokseen ja kulje oikealla olevasta lasiovesta sisään. Reumayhdistys löytyy lasioven jälkeen heti oikealta.

Our website is protected by DMC Firewall!