Liikuntakalenteri syksy 2021

TAMKin pandemiaryhmän päätöksen mukaan lämmivesiallasta ei voida vielä avata. Ohjaajat ovat kuitenkin osallistuneet allasturvallisuuskoulutukseen, jos altaat saadaan käyttöön tässä syksyn aikana.

Tarkempaa tietoa vesijumpparyhmien aloituksesta ei ole, mutta heti kun Tamk ilmoittaa altaan avaamisesta niin toimimme sen mukaan. Myöskään emme tiedä vielä ryhmäkokoja.

Hinta määritellään mahdollisen aloituksen jälkeen jäljellä olevien kertojen sekä osallistujien mukaan.

Vesijumpparyhmien minimiosallistujamäärä 10 hlöä/ryhmä.

Maanantai (ei vielä toiminnassa)

Klo 18.30 – 19.15 Lämminvesijumppa, Tampereen ammattikorkeakoulu (Arvo Ylpönkatu 4)

Ohjaaja Sirpa Arvonen.

Keskiviikko (ei vielä toiminnassa)

Klo 12.30 – 13.15 Lämminvesijumppa, Tampereen ammattikorkeakoulu (Arvo Ylpönkatu 4)

Ohjaaja Turkka Mäkinen.

Lauantai (parittoman viikon lauantai)

Klo 14.00 – 15.00 Tanssien lavista, Tammelakeskus (Itsenäisyydenkatu 21 B)

Erillistä ilmoittautumista ei tarvita. Hinta 5 € / krt maksetaan paikan päällä. Ohjaaja Merja Brusila.